Dislike!Like it! (Rating: 4.64)
Loading...

Mahjongcon

In het Mahjongcon-spel kun je alle stenen zien omdat ze op een rij staan. Op de tegels staan afbeeldingen van pauwen, een bamboe en al het andere. Je kunt alleen de tegels verbinden die naast elkaar of links of rechts liggen. Als de ene tegel op de bovenste rij staat en de andere in het midden, kun je ze niet verbinden. Veel succes met je spel!

 
Dit is een herinterpretatie van het klassieke mahjongspel met aangepaste spelmechanismen – Mahjongcon. Op het bord liggen rechthoekige, vierkante knokkels. Je moet je ontdoen van alle rechthoeken door ze aan elkaar te koppelen.

 
Je hebt een beperkte hoeveelheid tijd om het level te voltooien, de rest zie je onderaan het scherm. Als je er niet in slaagt paren te pakken voordat de timer is afgelopen, eindigt het spel in je nederlaag. In deze versie van het Chinese puzzelspel is er geen saveprestatie, dus als je faalt, zul je van voren af aan moeten beginnen. Onthoud dat hoe meer levels je haalt, hoe moeilijker ze worden. Gebruik de hints als u niet ziet hoe u de tegels kunt verbinden.

 
In tegenstelling tot het klassieke Chinese puzzelspel, worden in deze versie alle tegels in één laag gelegd. Je moet paren zoeken met dezelfde afbeelding en ze verbinden met een lijn, die niet meer dan twee hoeken mag hebben. Het spel heeft ook een hulpsysteem voor de gebruiker: hints markeren paren van identieke tegels, en door te schudden ontstaat een nieuwe combinatie van knokkels.